4 culori pentru un living de reviste

Home » Blog » 4 culori pentru un living de reviste

 

Amenajarea unui living este un proces care, deși ți se poate părea dificil, poate fi extrem de distractiv și care te va încânta. Există foarte multe alegeri pe care trebuie să le faci: stilul de design, apoi integrarea pieselor de mobilier și a elementelor decorative în concordanță cu stilul ales. Un aspect foarte important, care nu trebuie neglijat, este alegerea culorilor în living. Înclini către o atmosfera relaxantă în care să predomine culorile calde, pale sau către un living plin de energie și vesel, care abundă de culori vii și îndrăznețe? Iată câteva culori care, indiferent de ceea ce dorești, se vor potrivi de minune în livingul tău și care, să nu uităm, sunt în trend.
 

 

 

1. Verde smarald


CANAPEA MORITZ VELVET

 

Verdele smarald este o culoare, la fel cum și numele îi spune, inspirată dintr-o piatră prețioasă folosită la bijuterii. Este îndrăzneață și plină de personalitate și se îmbină extrem de bine cu nuanțele de alb. Va oferi un aspect regal și elegant încăperii. Această culoare este în tendința deja de ceva vreme, însă era folosită, preponderent, pentru elementele decorative. O poți folosi și pentru piesele de mobilier sau pentru pereți, astfel va deveni rapid punctul de interes al încăperii și te va ajută să scoți în evidență mai bine piesele de mobilier preferate.
 

 

 

2. Violet prună

 


COLTAR BALI

 

Violetul începe să capete un avânt din ce în ce mai mare în lumea designului interior pentru că oamenii au început să îi realizeze adevăratul potențial. Este o culoare puternică și dominantă care va reuși de fiecare dată să acapareze atenția, indiferent cum ai alege să o folosești. Dacă îți dorești că livingul tău să transmită același mesaj, atunci violetul prună este nuanță ideală de violet pentru ține. Integrează această culoare prin intermediul unei canapele sau a unor draperii asortate cu perne în această nuanță și vei obține un living cu caracter.
 

 

3. Gri albicios

 


COLTAR BONO

 

Dacă nu ești încă decis pentru ce fel de paleta de culori vrei să optezi, caldă sau rece, atunci ia în considerare o nuanță de gri extrem de deschisă care merge spre alb. Având în vedere că este o nuanță neutră și versatilă, o poți combină cu orice culori dorești să folosești drept accente. De asemenea, îți va fi foarte folositoare în momentul când vei dori să schimbi elementele decorative sau o piesă de mobilier, pentru că va fi mai ușor de asortat și tu vei putea să îți alegi întotdeauna culorile preferate.
 

 

4. Verde feriga

 


COLTAR DENVO

 

Dacă îți dorești să păstrezi un aer primăvăratic tot anul și să aduci natură la ține acasă, atunci ai în vedere această nuanță de verde. Verdele ferigă este o culoare deschisă și liniștitoare ce se va asorta perfectă cu orice schemă de culori pe baza de maro, gri sau crem, reușind să adauge o pată de culoare atunci când este utilizat. Creează o atmosfera caldă și primitoare, care te va duce mereu cu gândul la natură cu această nuanță.
 


Produsul a fost adaugat in cos