Accesorii pe care trebuie sa le ai in living

Home » Blog » Accesorii pe care trebuie sa le ai in living

 

În orice living există anumite piese care sunt necesare precum o canapea, o măsuță de cafea și fotolii. Dar livingul nu poate să aibă doar piese de mobilier. Pentru a aduce la viață o încăpere este nevoie să folosești accesorii. O cameră fără accesorii se simte că fiind o camera incompletă și pustie. Și deși gusturile diferă atunci când vine vorba despre decorațiuni, sunt anumite accesorii care nu trebuie să lipsească dintr-un living:
 

 

1. Perne

 

 


CANAPEA GUSTO W

 

 

 

Pernele sunt un accesoriu important din mai multe puncte de vedere: poți adăuga culoare, textură și model încăperii și nu sunt costisitoare. Le poți schimba des, fie în funcție de sezon sau oricând ai chef să schimbi un pic aspectul în living. Pe lângă faptul că adaugă stil, sunt și un element funcțional. Sunt foarte utile, aduc un plus de confort, le poți folosi dacă ai nevoie de mai mult suport al spatelui sau dacă vrei să te odihnești. Oricare ar fi motivul, adaugă câteva perne fie pe canapea, fie pe fotolii, iar livingul tău va prinde viață.
 

 

2. Lumanari

 

 


CANAPEA PHOENIX

 

 

Nimic nu îți induce un aer de relaxare precum lumânările, de aceea este important să folosești câteva pe care să le pui la vedere. Există atât de multe opțiuni când vine vorba de lumânări, încât te poți juca cu diverse modele, culori sau le poți inclusiv adaugă un suport pentru și mai mult impact vizual. Arată minunat așezate pe măsuța de cafea, dar pot fi așezate pe orice raft pe care îl ai la dispoziție, atâta timp cât sunt vizibile.
 

 

 

3. Ceva personal

 

 


CANAPEA CASTELLO

 

 

La fel ca orice încăpere din casă ta, este important să îți pui amprenta asupra unei camere. Locuința ta trebuie să vorbească despre tine înainte că tu să o faci. Indiferent că este vorba de o pictură, o fotografie sau alt element decorativ care simți că te descrie, folosește-l în living pentru a oferi unicitate și pentru a-ți diferenția casa de celelalte.
 

 

 

 

4. Plante

 

 


CANAPEA MORITZ VELVET

 

 

Plantele sunt un element decorativ atât de versatil și, totuși, atât de important. Ele pot fi puse în absolut orice încăpere și vor oferi instant un aer plin de viață și serenitate. Pe lângă faptul că nu sunt o investiție care să coste prea mult, ai foarte multe opțiuni din care poți alege. Poți îmbina culori, dimensiuni, modele cum vrei și vor arăta de fiecare dată bine.
 


Produsul a fost adaugat in cos