Ce canapea sa alegi daca ai animale de companie

Home » Blog » Ce canapea sa alegi daca ai animale de companie

 

Un câine sau o pisica sunt un prieten de nădejde pe care îl iubești și care te va iubi, la rândul sau, necondiționat. Animalele îți aduc bucurie și îți fac zilele mai frumoase, asigurându-se că nu te vei mai simți niciodată singur. Cu toate acestea, responsabilitatea unui animal de companie aduce cu sine și neplăceri. Toți posesorii de animale de companie s-au lovit de situații în care patrupedul său i-a distrus anumite piese de mobilier sau elemente decorative. Deși, unele dintre obiecte pot fi ușor de înlocuit, altele nu. Canapeaua este o piesă esențială în orice living și multe persoane aleg să investească sume mai mari de bani pentru a se bucură de calitatea și longevitatea sa. Dar dacă nu ai în vedere de la început materialul din care este canapeaua, te poți trezi că va fi plină de zgârieturi și deteriorări. Ține cont de aceste sugestii și recomandări, astfel că voi să vă bucurați împreună de serile pe canapea în față televizorului.
 

 

 

De ce sa alegi pielea?

 


CANAPEA PARMA

 

 

Cu siguranță pielea este unul dintre cele mai bune materiale de canapea atunci când vorbim despre animalele de companie. Ba mai mult, aspectul său se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului, pentru că folosirea intensivă va determina pielea să se tocească și să capete un aspect mai plăcut. Este ușor de menținut, este disponibilă în mai multe culori și are un preț accesibil. Mizeria și lichidele pot fi foarte ușor îndepărtate de pe o canapea din piele, iar părul de animale va fi extrem de ușor de înlăturat fără a deteriora în vreun fel canapeaua. Curăț-o regulat cu o cârpă de microfibră sau cu produse speciale pentru piele, iar dacă petele persistă, atunci apelează la serviciile unui profesionist.
 

 

 

Cum o menții intactă

 


CANAPEA TM-2

 

 

Deși pielea este un material foarte rezistent și durabil, cel mai bun mod a-ți menține canapeaua intactă, este să îți dresezi animalul de companie să nu o agreseze. Dacă pisica sau câinele tău începe să se joace energic pe canapea, nu încuraja acest comportament. Mișcările și genul acesta de activitate vor favoriza apariția zgârieturilor adânci. Obișnuiește-ți animalul de companie că o canapea este un loc ideal pentru odihnă și relaxare, nu pentru joacă. O altă soluție este să acoperi canapeaua cu o pătură groasă din bumbac sau rezistență la pete. În acest fel te asiguri că șansele că această să se păteze sau deterioreze sunt minime. Pătură va avea grijă că patrupedul tău să se bucure de același confort și aceleași beneficii pe care o canapea de calitate le aduce, fără să fie mereu certat când vrea să-ți țină companie în serile de filme și seriale.
 

 


Produsul a fost adaugat in cos