Ghid de cumpărături: cum cumperi online canapeaua perfectă

Home » Blog » Ghid de cumpărături: cum cumperi online canapeaua perfectă

 

 

Oricât de vastă și de diversificată este gama de mobilier dintr-un magazin fizic, nu se va compara niciodată cu numărul și selecția de produse pe care le găsești în magazinele online. Și, deși poate la început te sperie ideea de a cumpăra piese de mobilier fără să le testezi în prealabil, nu este necesar să fie așa. Există foarte multe părți bune la achiziționarea online, tocmai de aceea multe persoane optează din ce în ce mai mult către această metodă. Te scutește de timp pierdut prin magazine, vei găsi un număr mult mai mare de piese de mobilier pe site și este ușor de comandat. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de acest ghid de cumpărături, iar tu te vei bucura de noua ta canapea ani de zile.

 

 

Măsoară spațiul de care dispui

 

 


CANAPEA EXTENSIBILĂ MARTINA

 

Primul pas pe care trebuie să îl faci în procesul de achiziție este să măsori spațiul de care dispui. Vezi ce dimensiune are vechea canapea sau măsoară în conformitate cu dimensiunea pe care îți dorești să o aibă. Fiecare produs regăsit pe site-urile online va avea specificate dimensiunile canapelei, astfel tu vei ști dacă este ceea ce ai nevoie sau nu.

Cel mai ușor mod de a-ți da seama dacă un produs este potrivit pentru tine este ținând cont de câteva aspecte. Spre exemplu, trebuie să te asiguri că nu vei aglomera camera, că nu vei afecta traficul din încăpere și că există suficient spațiu atât între perete și canapea, cât și între măsuța de cafea și canapea. Este importat ca noua ta piesă de mobilier să ofere continuitate spațiului și să se integreze în designul încăperii, în caz contrar riști să obții un aspect haotic și dezorganizat.

Dacă nu este vorba de o locuință nouă, pe care o amenjezi de la zero, atunci folosește vechea canapea drept punct de referință. Ia în considerare toate minusurile și plusurile pe care le are, astfel încât noua canapea să fie conform tuturor cerințelor tale de aspect, dimensiune, confort și funcționalitate.

 

 

Ia în considerare stilul tău de viață

 

 


CANAPEA EXTENSIBILĂ HONEY

 

Este imperios necesar să ai în vedere stilul tău de viață înainte de a lua o decizie cu privire la noua ta canapea. Este foarte important să alegi un material care va rezista și care se va potrivi cu tine și membrii familiei tale. Astfel, dacă ai animale de companie sau copii mici încearcă să te ferești de materiale sensibile precum mătasea deschisă la culoare, întrucât va fi foarte ușor deteriorată de pete sau zgârieturile cauzate de animalele de companie. Optează, în schimb, pentru tapițerie, piele sau microfibră pentru că sunt materiale mai dure și mai rezistente, care sunt și ușor de curățat, în același timp.

De asemenea, este important să iei în vedere și structura canapelei, deoarece colțurile ascuțite ale unui cadru din lemn masiv este posibil să fie cam dure în eventualitatea în care ai copii, pentru că se pot accidenta atunci când se vor lovi de ele. Orientează-te către canapele cu margini mai „moi”, nu atât de ascuțite.

 

 

Citește recenziile

 

 


CANAPEA 3 LOCURI YILDIZ

 

Poate îți va displăcea complet ideea că vei cumpăra un produs pe care nu îl poți testa. Anumite produse le vei găsi disponibile în showroom, dar altele vor fi exclusiv online, cu toate acestea nu înseamnă că vei renunța la confort. Recenziile sunt un mod bun de a-ți da seama dacă produsul este conform specificațiilor, dacă este confortabil și, mai ales, dacă este potrivit pentru tine. De asemenea, fii atent la recenziile în care se menționează atitudinea comerciantului față de client. De multe ori poți întâmpina dificultăți cu o comandă, din varii motive, care nu țin întotdeauna de magazin. Modul în care acesta gestionează situația este un etalon pentru a-ți da seama dacă magazinul merită timpul și banii tăi sau nu.

 

 

Studiază politica de returnări

 

 


COLȚAR MONTE CARLO

 

 

Pe orice site al unui magazin online vei găsi politica de retunări în care îți prezintă în detaliu procesul pentru a returna un produs, cât timp ai la dispoziție să te răzgândești și costul returnării, dacă este cazul. Este bine să citești aceste lucruri înainte pentru a ști cum să procedezi în eventualitatea în care îți dai seama că produsul nu este potrivit pentru tine. Acest lucru te va scuti de neplăceri și vei avea informațiile exact pentru retur, dacă este cazul.

 

 

 

Abonează-te la newsletter-uri

 

 


COLȚAR CU REGLJ ELECTRIC PLAZA MINI

 

Dacă achiziționarea unei canapele noi nu este o urgență, ci mai de grabă o dorință care vrei să se materializeze în viitorul apropiat, atunci abonează-te la newsletter-ul magazinului online. Este modul perfect de a fi la curent cu reducerile disponibile în perioada respectivă, astfel vei reuși să îți cumperi canapeaua mult dorită la un preț mai accesibil. De asemenea, magazinul te va ține constant la curent cu produsele noi sau cu disponibilitatea acestora.


Produsul a fost adaugat in cos